Ho'oponopono. Het Boek.

Workshop Ho’oponopono in Bratislava

Wat een eer om op 25 en 26 oktober in Bratislava een workshop Self I-Dentity through Ho’oponopono te mogen geven. Dankbaar!

Ho'oponopono. Het Boek.Los eens en voor altijd je problemen op
Ho’oponopono (letterlijke betekenis: herstellen, corrigeren van fouten) is  een eeuwenoud awaïaans probleemoplossend proces. Het geeft antwoord op de drie belangrijkste levensvragen: wie ben ik, wie heeft de leiding en wat is een probleem?

Ho’oponopono is de meest simpele, snelste en leukste manier om terug te keren naar de Goddelijke Inspiratie. Je hebt er niemand bij nodig, je
kunt het zelf doen en dure therapeuten of leermeesters kun je aan de kant zetten. Sterker nog, je kunt al je problemen oplossen zonder ook maar een idee te hebben wat er gaande is.

Willem Vreeswijk schreef op verzoek van Ihaleakala Hew Len Ho’oponopoono, het boek. De snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God. Dit ‘theorieboek’ is het eerste deel van een drieluik over Ho’oponopono. Naast het theorieboek schreef Willem de twee romans Pua en Mia, geïnspireerd op het proces van Self I-Dentity through Ho’oponopono.
Ihaleakala Hew Len geeft al meer dan veertig jaar workshops en lezingen over Ho’oponopono in de hele wereld. Hij gaf onder meer lezingen voor de Verenigde Naties en Unesco. Tienduizenden mensen hebben zijn workshops bezocht.
Willem Vreeswijk is hoofdredacteur van VVP, vakblad voor financieel adviseurs en initiatiefnemer van het New Financial Forum. Sinds 2009 geeft hij wereldwijd workshops over Ho’oponopono.

OVER HET BOEK
Mabel van den Dungen: Het e-book van Willem Vreeswijk is het eerste boek over Ho’oponopono wat ik in één ruk heb uitgelezen en ook echt snap en voel. Hij maakt het abstracte grijpbaar, leefbaar en praktisch. Een absolute aanrader.

Lydia Jacobs: Tijdens het lezen van het eerste boek begon ik soms spontaan te wenen, ik weet niet waarom, gewoon van het herkennen van de liefde voor alles denk ik. Zo mooi om dat te voelen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en nog wat meer doorzicht gebracht in het gebruik van Ho’oponopono zelf. Dankjewel voor de cadeaus die je me gegeven hebt. Dankjewel recht vanuit mijn hart.

Ivo Valkenburg: Willem schrijft niet alleen treffend en vol humor over Ho’oponopono, hij praktiseert het zelf al jarenlang. Ho’oponopono stroomt door zijn bloed en dat raakt de lezer wellicht het meest. Hij laat zien hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen en je niet langer slachtoffer hoeft te voelen van de buitenwereld. Ik ben dankbaar voor de eerste Nederlandse uitgave over Self IDentity through Ho’oponopono. Voor iedereen die het Koninkrijk der Hemelen in zichzelf wil ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>