lezing

Workshop Ho’oponopono: 30 mei 2014 Rotterdam

lezing

LEZING WILLEM VREESWIJK OVER HO’OPONOPONO

Traditionele wijsheid uit Hawaï

VRIJDAG 30 MEI – AANVANG 20.00 UUR – DOJO OPAAL

ENTREE € 5,00 – RESERVEREN BIJ LABYRINT

 

 

LOS VOOR EENS EN ALTIJD JE PROBLEMEN OP

Ho’oponopono (letterlijke betekenis: herstellen, corrigeren van fouten) is een eeuwenoud Hawaïaans probleemoplossend proces. Het geeft antwoord op de drie belangrijkste vragen; wie ben ik, wie heeft de leiding en wat is een probleem? Ho’oponopono is de meest simpele, snelste en leukste manier om terug te keren naar de Goddelijke Inspiratie. Je hebt er niemand bij nodig. Je kunt het zelf doen en dure therapeuten of leermeesters aan de kant zetten. Sterker nog, je kunt al je problemen oplossen zonder ook maar een idee te hebben wat er gaande is.

Willem Vreeswijk schreef, op verzoek van Ihaleakala Hew Len, het boek Ho’oponopono, de snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God. Naast een theorieboek schreef Willem de twee romans Pua en Mia geïnspireerd op het proces van Self I-dentity through Ho’oponopono.

Ihaleakala Hew Len geeft al meer dan veertig jaar workshops en lezingen over Ho’oponopono in de hele wereld. Hij gaf onder meer lezingen voor de Verenigde Naties en Unesco. Tienduizenden mensen hebben zijn workshops bezocht.

VRIJDAG 30 MEI – AANVANG 20.00 UUR – DOJO OPAAL

ENTREE € 5,00 – RESERVEREN BIJ LABYRINT

Labyrint – Mariniersweg 7 – 010

2130752 – labyrint@degroenepassage.nl

facebook.com/Labyrint Rotterdam

 

Meer informatie:

Flyer workshop 30 mei 2014

Aankondiging De Groene Passage

De drie boeken over Ho’oponopono

 

 

 

Een gedachte over “Workshop Ho’oponopono: 30 mei 2014 Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>