Wie zijn wij en wat is een probleem?

Wie zijn wij en wie heeft de leiding? In dit filmpje geeft Ihaleakala Hew Len diep inzicht in wie je bent en wat een probleem echt is en hoe je het kunt oplossen. Veel wegen leiden naar Rome en alle wegen zijn goed, maar Self-Identity-Through-Ho’oponopono (SITH) is de meest simpele en meest aangename weg en je hebt er ook niemand bij nodig om die weg te bewandelen. Hew Len legt de ‘theorie’ in dit filmpje  helder uit. Een uniek filmpje want er zijn er maar heel weinig te vinden waar Hew Len te zien is in actie.

In september verschijnt het eerste deel van mijn drieluik geïnspireerd op het eeuwenoude gedachtegoed van Ho’oponopono. Het eerste deel is het ‘theorieboek’, dat ik samen schreef met Ihaleakal Hew Len en is getiteld  Ho’oponopono, het boek; De snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God. Daarna volgen twee romans, getiteld Het leven van Pua, en De dood van Mia.

De boeken zullen via deze site verkrijgbaar zijn. Aloha….

Ihaleakala Hew Len, Self -Dentity through Ho’oponopono

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>