Waar wij voor staan! Inschrijving New Financial Day 2013 van start

Co Working Building, Amsterdam, New Financial Day“Het ontbreekt de financiële sector aan visie op de toekomst!” Aldus de AFM. Op de  New Financial Day van 29 oktober tonen we aan dat dit een onterecht statement is. We laten zien aan toezichthouders, politiek, media, onze klanten en aan de sector zelf waar wij voor staan en waar wij voor gaan. We maken duidelijk waarom het vak van financieel dienstverlener het mooiste vak ter wereld is. Nu én in de toekomst.

Workshops

Tijdens de workshops, die worden gefaciliteerd door een aantal Ambassadeurs van het New Financial Forum zelf, beantwoorden de aanwezige financieel dienstverleners concreet de volgende vraag:

– Hoe benut jij jouw talenten om een bijdrage te leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector en welke stappen ga jij het komende jaar nog maken?

We bundelen de antwoorden in een visiedocument, en overhandigen dit document aan toezichthouders, politici en media en publiceren het document op onze sites.

Friskijken en dwarsdenken

De dag is bedoeld voor en door de Ambassadeurs van het New Financial Forum en een ieder die een warm hart heeft voor de financiële sector. Elke Ambassadeur wordt daarom ook gevraagd om een aantal collega’s, relaties of klanten mee te brengen.

We kijken uit naar een dag die het maximale friskijken en dwarsdenken in ons naar boven haalt. Een dag waarop wij onszelf gaan laten zien. Een dag waarop we samen een concrete bijdrage leveren richting een duurzame gezonde en gerespecteerde financiële sector.

Locatie

Dit jaar vindt het visie-event heel toepasselijk plaats in the CoWorking Building, Spaklerweg 52, Amsterdam. Een ongelooflijk inspirerende omgeving waar vernieuwende ondernemers en bevlogen mensen kunnen werken en co-creëren. De filosofie van initiatiefnemer Jan Huybregts: “Het gebouw is het netwerk.”

Aanmelden en kosten

De kosten voor deze dag bedragen € 75,-per deelnemer. Meld je nu aan via de inschrijflink linksbovenaan deze pagina. Neem zoveel mogelijk relaties mee om deze dag tot een klaterend succes te maken. In het belang van een beroepsgroep die het waarom van zijn of haar vak wél weet.

Programma

Kijk hier voor het programma van deze dag en hier om je in te schrijven.

Informatie

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel niet om met mij contact op te nemen.

Mijn oprechte dank gaat uit naar de Achmea Academy, die deze dag mede mogelijk maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>