Care First

Van Money First naar Care First

 

Maak deel uit van de dag waarop vernieuwende initiatieven samenkomen en waar co-creatie centraal staat. Maak kennis met Care First en ervaar hoe we samen geld weer dienstbaar kunnen maken aan mens en aarde.

De bijeenkomCare First boekst Van Money First naar Care First vindt plaats op 7 mei in Conferentie Centrum Drakenburg in Baarn. Deze inspiratiebijeenkomst duurt van 9.00 uur tot 17.,00 uur en  gaat over onze verhouding tot geld. Of dit nu persoonlijk is of zakelijk. Care First is een beweging die groeit met een boodschap die ons raakt door haar simpelheid en eenvoud. Steeds meer mensen raken ervan overtuigd dat geld een middel is om doelen te bereiken en geen doel op zich. Steeds meer mensen beseffen dat we deze aarde te leen hebben van onze kinderen en kleinkinderen. Er komen steeds meer initiatieven die de mens centraal stellen en een menselijke economie voor ogen hebben waarin geld weer dienstbaar is gemaakt aan het welzijn van de mensen en de samenleving als geheel. Deze dag, georganiseerd door het internationale Care First Innovatie Netwerk, is een bijzondere mogelijkheid om de Care First beweging te ontdekken en te ervaren.

Verwacht op zaterdag 7 mei een afwisselend programma met presentaties van vernieuwende initiatieven en inspirerende sprekers zoals Willem Vreeswijk (New Financial Forum), Heidi Leenaarts (United Economy), Paul de Blot (Nyenrode), Inge Nuyten (Dienend Leiderschap) en Louis en Sandra Bohtlingk (oprichters van het Care First Innovatie Netwerk). Samen gaan we in op onderwerpen zoals het basisinkomen, alternatieve geldsystemen, ethisch bankieren, ondernemerschap, generatie Y, het onderwijs en meer. Ontmoet gedurende de dag gelijkgestemden, deel je ideeën en laat je inspireren.

Tijdens de dag gaan we ook nader in op onze eigen omgang met geld. Wanneer handelen we vanuit Care First en wanneer vanuit Money First? Als afsluiting van de dag zal live worden ingebeld met Amerikaanse leden van het Care First Innovatie Netwerk. Zij delen de innovaties binnen Amerika en vertellen hoe zij Care First hebben toegepast in hun initiatieven.

We kijken ernaar uit om je op zaterdag 7 mei te ontmoeten. Schrijf je hier in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>