love made visible2

PURE INSPIRATIE VOOR ONDERNEMERS

Wie op zoek is naar pure inspiratie van mensen en organisaties kan terecht op de website lovemadevisible.eu. Hier verzamelt Ivo Valkenburg honderden (internationale) voorbeelden van mensen die vanuit liefde werken en creëren. De Engelstalige site is niet alleen een verzameling van creatieve mensen, maar laat ook zien dat liefde voor mens en samenleving en geld verdienen goed samen kunnen gaan. De site is een oase van inspiratie voor iedereen die betekenis wil geven aan zijn of haar eigen (ondernemende) leven.

Valkenburg, die in Roemenië woont en daar het Transilvania Retreat Center heeft opgericht, is sinds de publicatie van zijn eerste boek Spirit in Finance vooral betrokken bij intensieve in-company opdrachten ter ontwikkeling van visie, strategie en maximalisering van de passie, spirit en gedrevenheid van de medewerkers bij bedrijven en organisaties. In 2015 verscheen zijn boek Louter leven – Als de liefde spreekt door mens en economie. In dit boek staan prachtige voorbeelden van mensen die vanuit hun essentie kleur geven aan de wereld en de economie. Zij laten zien dat creatie en liefde hand in hand gaan. Van deze mensen gaat een scheppende kracht uit waarmee zij, in balans met de omgeving en zorg voor hun medemens, succesvolle organisaties en ondernemingen bouwen. Een economie gebouwd op liefde. Rondom dit boek is de website Love Made Visible ontwikkeld, een site met ruimte voor uiteindelijk meer dan duizend praktijkvoorbeelden van een mooie samenleving.
Inmiddels heeft Valkenburg al honderden voorbeelden gepubliceerd, vallend in de categorieën: ecology, science, health, media, society, consiousness, food, architecture, arts & culture, education, economy en business. Elke categorie kent tientallen zo niet honderden voorbeelden en elk voorbeeld heeft een doorklikmogelijkheid naar de oorspronkelijke site. Op die manier ontstaat er een enorm netwerk aan liefdevolle inspiratie voor iedereen die op zoek is naar voorbeelden van hoe het ook kan. Een aantal willekeurige voorbeelden: Satish Kumar, de Vegetarische Slager, Jane Goodall, Tor Nørretranders, Rupert Sheldrake, Jos de Blok, Inez van Oord, Robert Love, David Hakkens, Desmond Tutu, Vladimir ivo valkenburg2Megre, Thomas Rau, Nadia Salamanca, David Whyte, Tal Ben-Shahar, Alice Walker en Coco-MAT. De site wordt regelmatig aangevuld.

En supertrots dat mjin lief en de stichting New Financial Forum ook deel uit mogen maken van dit prachtige netwerk.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>