Sint-Eloois-Winckel Willem

Pure Ho’oponopono-ervaring….

Een pure Ho’oponopono-ervaring (een knipoogje van God)…Sint-Elooiskerk_-_Sint-Eloois-Winkel

Lieve Mia Walckiers uit Sint-Eloois-Winkel in het zuiden van België had mij vriendelijk gevraagd of ik iets meer zou kunnen en willen vertellen over Ho’oponopono, het oeroude Hawaïaanse proces van vergeving en verzoening. Dit naar aanleiding van het verschijnen van mijn boek, dat haar had geraakt.

Natuurlijk wilde ik dit graag en vertelde haar dat we graag naar haar toe kwamen. Ze vroeg me of het goed was als er ook wat vrienden zouden meeluisteren. Natuurlijk mocht dat. De belangstelling was echter zo groot dat Mia de plaatselijke kerk had afgehuurd. Bijzonder dat er in deze mooie kerk een lezing over Ho’oponopono mocht worden gegeven. Dankbaar.

Bijzonder was dat de kerk het leven en werk van Pater Damiaan eerde. Deze man, geboren als Jozef de Veuster, is een Belgische heilige, die in de negentiende eeuw in Hawaï de melaatsen en lepralijders genas. Ongelooflijk om juist in deze kerk een workshop over het Hawaïaanse Ho’onoponopono te mogen geven.

U heb ik lief15082016 Machelen aan de Leie, graf Reve

Op de terugweg naar huis het graf bezocht van Gerard Reve in Machelen aan de Leie. Onder de indruk van de mooie grafsteen van Reve. Ruim tien jaar geleden was ik bij zijn begrafenis. Nog altijd is er maar één ander graf op het veld waar Reve ligt begraven. Dat graf is van een jongen van 22 die een kind uit het water redde en toen zelf verdronk.

I love you, I’m sorry, Please forgive me, Thank you….

Een gedachte over “Pure Ho’oponopono-ervaring….

 1. Walckiers Mia

  Hallo,
  Vaak zijn woorden overbodig, om te zeggen wat m’n zeggen wil.
  Op zo’n “ogen”-blikken spreekt het “HART” in LIEFDE en DIEP RESPECT van en voor elkaar…
  Dank voor deze “wonder”-mooie dag die ik voor EEUWIG en ALTIJD koesteren zal…
  Moge “HO’OPONOPONO”… de “wereld” raken en elk levend wezen even aanraken….
  Liefde is de SLEUTEL die op ALLE harten past.
  Wees Gezegend !
  Lichtgroet,
  Hartsknuffel,
  Mia

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>