BoomBustBoom (1)

Niet te missen….

De Stichting het New Financial Forum bruist ook dit najaar als kraamkamer van vernieuwing en innovatie in de financiële sector. Tal van activiteiten die de doelstelling (een gezonde én gerespecteerde financiële sector) een stap dichterbij brengen passeren de revue. Zo verschijnt begin september een themanummer van het New Financial Magazine over het klantbelang met tal van grensverleggende nieuwe inzichten. Ook biedt het Forum in september een workshop met de 91-jarige Paul de Blot over zingeving in het zakendoen. In oktober organiseert het Forum met het Verbond van Verzekeraars en Young InSurance een dialoogdag met jonge verzekeraars. Na afloop van deze bijzondere middag ligt er een concreet stappenplan op weg naar een betere financiële wereld. Op 25 november 2015, precies één jaar na de oprichting van de stichting, vertoont het Forum de bijzondere documentaire BoomBustBoom, geschreven door Terry Jones (Monty Python) en Theo Kocken (hoogleraar risicomanagement aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en oprichter van Cardano). De documentaire wordt vertoond in het Ketelhuis op cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Na afloop van de film is er een debat met Theo Kocken.

De activiteiten overzichtelijk op een rij:

New Financial Magazine, zomer 2015

1.         2 september: verschijning New Financial Magazine, themanummer De klant, dat ben jij!

 

 Paul de Blot

Paul de Blot in het New Financial Magazine

2          23 september: Workshop Zingeving in het Zakendoen door hoogleraar Paul de Blot. Zo goed als uitverkocht.

 Griekenland

De Griek in onszelf….

3.         4-6 oktober: Unieke studiereis naar innoverend Griekenland. Nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

 4.         28 oktober: Building our future! Dialoogdag met jonge verzekeraars in samenwerking met het Verbond van   Verzekeraars en Young InSurance.

savethedate_buildingourfuture-1

5.         25 november: exclusieve vertoning van de bijzondere documentaire BoomBustBoom . Een documentaire geschreven door Terry Jones (Monty Python) en Theo Kocken (hoogleraar risicomanagement aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en oprichter van Cardano).

6.         1 december: verschijning New Financial Magazine, themanummer Innovatie. Ideeën en tips zijn wekom.

 

Bouw mee…

De stichting New Financial Forum bundelt krachten, ideeën, inspiratie en best practices van mensen die gezamenlijk een concrete en wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonde maatschappelijk relevante financiële sector. Meld je aan en bouw mee! We hebben elkaar harder nodig dan ooit!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>