Cover NFM 12

NEW FINANCIAL MAGAZINE: HERE’S TO THE YOUNG ONES!

De nieuwe editie van het New Financial Magazine, een uitgave van de Stichting New Financial Forum heeft als thema ‘Here’s to the Young Ones’, een ode aan een nieuwe generatie financiële dienstverleners.

Na een eerbetoon in de vorige editie aan de innovators in de sector geeft het New Financial Forum nu het podium aan de young ones, de jonge talenten in onze sector die het verschil gaan maken in de nieuwe financiële wereld. Een magazine boordevol inspiratie, praktijktips en ideeën. Met onder meer een tweetal visiegesprekken met jongeren, met opinies van jonge talenten, met essays van Hans Ludo van Mierlo en Zairah Khan, met een bedrijfsbezoek aan de Chocolate Makers die een revolutie in de chocoladesector zijn begonnen, met boekbesprekingen en met fotografie van a.s.r.-topman Jos Baeten die een zeer verdienstelijk fotograaf blijkt te zijn en in een interview ingaat op zijn persoonlijke drijfveren en ambities.

JOS BAETEN_20050723_0004

Foto Jos Baeten

Ode

Waarom een ode aan de jongeren? Als er één groep is die daadwerkelijk het verschil kan maken dan zijn het de talenten van nu. Ze zijn jong, intelligent, talentvol en ambitieus. Ze hebben affiniteit met de financiële sector en zijn de leiders van morgen. Vandaar dat het New Financial Magazine op zoek ging naar deze Young Professionals. Wie zijn ze, wat beogen zij, wat willen ze bewerkstelligen en wat hebben ze daarvoor nodig? Zij hoeven zich niet door angst te laten leiden, gaan niet gebukt onder een verleden, weten dat ze dankzij hun talenten altijd werk zullen hebben en kunnen ongegeneerd hun eigen lied zingen. Zij beseffen dat als zijzelf hun eigen lied niet gaan zingen niemand anders het voor hen doet. En het lied luidt: “Een andere mindset in de financiële sector is noodzakelijk. Wij jongeren hebben die andere mindset.”Het New Financial Forum bundelt de krachten van de jongeren zelf en werkt samen met bestaande initiatieven die de jongeren stem én werkhandschoenen willen geven. Een stappenplan vanuit de talenten is in de maak.

De vraag bij de oprichting van de Stichting New Financial Forum eind vorig jaar was om collega’s/de markt te laten zien dat er een andere, positieve beweging is. Het magazine is hier een zeer effectief middel voor. Klik HIER voor m\eer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>