1447937097-NFM 14 COVER

New Financial Magazine boordevol innovatie

Innovatie van binnenuit! Dat is het thema van de 14e editie van het New Financial Magazine. Met praktische inspiratie voor de financiële sector.

“Een bedrijf haalt zonder innovatie de duizend dagen niet meer. Je zult dus moet_ROD5635en innoveren. Iedere dag. Laat je vooral niet tegenhouden door je organisatie, niet afremmen door bestaande wet- en regelgeving en wees creatief. Doe je niets, dan ga je dood.” Deze boodschap liet Marco Knitel, een van de oprichters van Uber, horen tijdens het jongerenevent ‘Building our Future’ van het Verbond, het New Financial Forum en Young InSurance.

Deze editie van het New Financial Magazine zit weer boordevol praktijkgerichte inspiratie van dwarsdenkers en frisdoeners, die laten zien dat het anders kan en dat het lonend is. Doelstelling is er voor te zorgen dat innovatie in onze sector verder kan groeien en bloeien. Om over tien jaar nog relevanter te zijn voor klanten, medewerkers en samenleving. Daar staat het New Financial Forum voor.

Praktische insNFF FOTO 9 tandartsstoelpiratie vanuit de financiële sector is er van Lennart van Gastel (Bespaarhuis) en Gijs Wintzen (LEF), Jan van Lierop (Figlo) en Monique Wesly en Rob van de Langenberg (VvAA). Koersbepaling over goed zeemanschap is er van Hans Ludo van Mierlo en Petrsojan Damen. Bevlogen inspiratie is er van hoogleraar Paul de Blot en Bert van Dam (Makbuntu). En activatie van goede voornemens en een learning journey is er van de stichting New Financial Forum. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>