NFF_nov2014_033LRs

Hommage aan de innovators in de financiële sector

Het New Financial Forum boeit en groeit. Een update!

Momenteel zijn we volop bezig met de afronding van de wintereditie van het New Financial Magazine, dat eind januari in een nieuwe vormgeving in print en als e-zine zal verschijnen. Thema is Crazy Ones, een hommage aan de innovators in de financiële sector en inspirators voor de financiële sector. Met portretten van onder meer Desmond Tutu, Walther Smets, Jelle Bartels, Paul van Oyen en Paul de Blot. Verder visies van onder meer Marga Hoek en Nicolette Loonen en uitgebreide antwoorden van Arko van Brakel in de rubriek Zinnige Vragen. Een aantal van de portretten zijn geschreven door Ivo Valkenburg, die op donderdag 8 januari zijn nieuwste boek presenteert, wat mij betreft een must read voor iedereen die met hart, hoofd en handen wil leven en werken….

Het New Financial Magazine is een samenwerking aangegaan met het Belgische Change. Dank je wel Gina de Groote voor al je mooie werk! Ook lanceren we nog deze maand de vernieuwde website van het New Financial Forum.

Als thema voor het eerste kwartaal in 2015 heeft het New Financial Forum Next Generation gekozen. Een aantal trainees bezocht op 25 november 2014 het geboortefeest van de Stichting New Financial Forum. Daar werd de film The Power of the Heart vertoond aan zo’n 130 financieel dienstverleners. De aanwezige getalenteerde jongeren (Next Generation) waren geraakt door de film en wilden graag verder doorpakken. Zij willen onder meer tussen jongeren onderling en tussen nieuwe en oude generaties een dialoog opstarten over hoe je persoonlijk een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan de invulling van de nieuwe financiële wereld. Deze dialoog wil het New Financial Forum gaan faciliteren met onder meer een themanummer van het New Financial Magazine plus een conferentie van het Forum. Wordt vervolgd.

Ook komen er ervaringsreizen naar het Coco-MAT van Paul Efmorfides in Griekenland.

Het New Financial Forum is verder bijzonder verheugd de volgende Ambassadeurs te mogen verwelkomen: Johanneke Behrend, Claudia Goossen, Jorad Jongeneel en Inge Philippart (Aegon), Marcel Coopman (Next Step Factory), Mark Boskamp (Stichting LEF), Nanda Bramer (MY-Organization), Jack Hommel (Centraal Beheer Achmea), Ralph van Dam (Virtual Affairs), Angelo Wiegmans (Bedrijf Plus), Thom Mallant, Wilko Emmens en Tom Baken (Allianz).

Meld je ook aan en bouw mee aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. We hebben elkaar meer dan ooit hard nodig!!!

Een energiek, gezond, succesvol, liefderijk en inspirerend 2015 toegewenst!

2 gedachten over “Hommage aan de innovators in de financiële sector

 1. Tony de Bree

  Goed initiatief. Jammer dat jullie de lat weer zo hoog leggen door een lidmaatschap van 500 Euro per jaar te vragen. Wie wordt er dan lid? Grote bedrijven en mensen met diep pockets. Zijn dat in julli beleving altijd de innovators? Ik betwijfel het. De echte innovatie vindt plaats buiten gevestigde paden en buiten grote dinosauriers.

  Mvg
  Tony de Bree

  Reageren
  1. Willem Vreeswijk Bericht auteur

   Dag Tony,
   Oordeel nou niet zo snel alsjeblieft en neem eerst eens een kijkje. Het Forum is van en voor iedereen, persoonlijk, met mogelijkheden tot kennis delen, blogs, visies, nieuwsbrieven, bijeenkomsten, inspiratiemagazines etc etc etc. We proberen met elkaar van binnen uit de sector te veranderen en daar hebben we iedereen die dat ook wenst hard bij nodig. Kom eens langs en laat je eigen hart spreken…

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>