power of the heart

Geboortefeest New Financial Forum

power of the heart

UITNODIGING GEBOORTEFEEST STICHTING NEW FINANCIAL FORUM 

met exclusieve vertoning van de film ‘The Power of the Heart’

 Utrecht, dinsdag 25 november 2014, vanaf 14:30 uur precies!

(vrije toegang, reservering gewenst)

 

De oprichting van de Stichting New Financial Forum (NFF) is het begin van een nieuw tijdperk in de financiële sector. NFF staat voor de bundeling van krachten, ideeën en best practices van positief ingestelde mensen (ambassadeurs van de nieuwe financiële wereld) die een concrete en wezenlijke bijdrage willen leveren aan een gezonde en gerespecteerde financiële sector. Het reeds bestaande Forum gaat op een duurzaam niveau daadkrachtig verder als Stichting met een Raad van Toezicht. Die Raad bestaat uit voorzitter Han de Ruiter (AEGON), penningmeester Thom Boot (Thomorrow), secretaris Femke de Jong (Van Beem en De Jong) en de leden Boudewijn van Uden (a.s.r.), Douwe Dijkstra (Obvion), Ozewald Wanrooij (Neutralis), Michiel Brandt (SVC) en Jelle Bartels (Next Step Factory). Verder hebben Aegon, Allianz, a.s.r., Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, NNEK, Obvion, Reaal en Yarden als Founding Partners aan de nieuwe start van het Forum bijgedragen. NFF blijft daarbij gebruik maken van het virtuele communicatieplatform New Financial Forum dat destijds als fundament door Achmea (Wilma de Bruijn) is gefinancierd.

“Echte vernieuwing in de financiele sector begint vanuit een zuiver hart”, aldus NFF-oprichter Willem Vreeswijk, tevens hoofdredacteur van VVP Vakblad voor Financieel Adviseurs. ‘Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik iedereen ter gelegenheid van dit geboortefeest kan trakteren op wellicht de mooiste film die ooit is gemaakt over de kracht van het hart. Een film met onder meer Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Maya Angelou en Deepak Chopra. Met na afloop een Vraag & Antwoordsessie over de praktische toepassing van de kracht van het hart met onder meer Paul Efmorfidis (CEO COCO-MAT die zelf ook een bescheiden rol speelt in de film), Falco Valkenburg (Actuaris van het Jaar 2014 en vertegenwoordiger van ruim 20.000 actuarissen binnen Europa), …

Er is veel belangstelling voor deze filmvertoning. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je aan via deze LINK.  Attendeer svp ook anderen op deze bijzondere dag!

Routebeschrijving:
Het adres is: Vondellaan 4-172,  3521 GD Utrecht. Het makkelijkst is het Bedrijvencentrum Rudolf Magnus te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal Bus Station Noord. Wanneer je lijn U006 (Hoograven) of lijn U008 (Lunetten NS) neemt, ben je er binnen vijf minuten. Je kunt uitstappen bij halte Vondellaan. Deze halte is recht voor de voordeur van Bedrijvencentrum Vondelparc.

Kom je met de auto, voer dan in je navigatiesysteem het adres Vondellaan 6 in.  Parkeren kan niet direct voor de deur. In de straten rondom het Bedrijvencentrum zijn er betaalde parkeerplekken te vinden, zoals bijvoorbeeld op de Jutfaseweg, de Reyer Anslostraat, de Pieter Bernagiestraat of de Willem Sluyterstraat. Daarnaast zijn er mogelijkheden om gratis te parkeren op bijvoorbeeld het Smaragdplein.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>