Er zijn volop financiële parels

De jury van de Financial Marketing Award is op zoek gegaan naar financiëndfm2013le marketingparels. De kandidatenlijst is indrukwekkend. Juryvoorzitter Kim Cramer (BR-ND): “Vaak wordt gezegd dat er weinig innovatie plaatsvindt binnen de financiële sector. Onterecht, want er zijn wel degelijk veel initiatieven die bijdragen aan een mooiere wereld. Initiatieven die niet zelden afkomstig zijn van buiten de gevestigde orde.”

De jury plus een aantal FMA-spotters zetten op 3 december tijdens de Nationale Dag Financiële Marketing echte vernieuwing op een voetstuk en in de schijnwerpers. Tevens krijgt de winnaar een NIMA waardecheque cadeau.

FMA-spotter Ivo Valkenburg: “Wat hebben VPRO Tegenlicht, Douwe Dijkstra en Frederike Hegger met elkaar gemeen? Wat delen Anno 12, Qoin en Ons Geld met elkaar? Al deze namen en nog veel meer (!!!) zijn als voorbeeld opgenomen op een zogenoemde ‘long list’. Jury en spotters komen op 29 oktober in Amsterdam bijeen en zullen dan de shortlist samenstellen. Spannend. Maar wat mij betreft nu al CHAPEAU voor zoveel ridders en amazones in de financiele wereld, ‘movers & shakers’ die ieder op hun eigen manier wezenlijk bijdragen aan een behoorlijke rimpeling in de vijver.  Lees hier het volledige artikel met een overzicht van alle best practices, zoals samengesteld door de jury van de Financial Marketing Award. En kom op 3 december 2013 vooral naar de Nationale Dag Financiele Marketing om te horen wie de uiteindelijke winnaars zijn geworden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>