1517227701-43728-651x342

Een menselijke financiële sector

De financiële sector kampt al een jaar of tien met een knap beroerd imago. Sinds de mondiale crisis van 2008 kunnen banken en financiële instellingen weinig goed meer doen. Maar hoe moet dat nou, want ons financiële systeem is wel de motor van de maatschappij?

In een videoportret van MaatschapWij leg ik uit waarom ik in oktober 2014 ben gestart met de stichting New Financial Forum en waarom het zo belangrijk is mensen bij elkaar te brengen die het wel echt anders willen.

Een gedachte over “Een menselijke financiële sector

 1. Jacques Hendrikx

  Beste Willem,
  Indrukwekkend wat je stelt. Helemaal mee eens. 3.18 sprak mij zeer aan…. Je begrijpt wat is bedoel vanuit het Nationaal Jeugd Ontbijt.
  Graag wil ik ook jou uitnodigen voor een syminar op 14 september as. Daar gaan wij met 100 gezaghebbende Nederlanders (geen politici!!) op een innovatieve wijze conceete stappen zetten om Jeugdarmoede uit te bannen.
  Graag jouw reactie.
  Met stevige groet,
  Jacques Hendrikx
  0653187133

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>