Achterflap van mijn boek

Achterflap van mijn boek Ho’oponopono, het boek; De snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God

Je kunt kiezen. Of je blijft doen wat je altijd al deed en dan zul je steeds weer dezelfde achterbakse werkgevers, gemene collega’s, liefdeloze relaties en egoïstische vrienden ontmoeten of je neemt honderd procent verantwoordelijkheid voor alles en iedereen in je leven en worden werk, relaties, financiën en gezondheid perfect.

Ho’oponopono is de meest simpele, snelste en leukste manier om terug te keren naar de Goddelijke Inspiratie. Je hebt er niemand bij nodig, je kunt het zelf doen en dure therapeuten of leermeesters kun je aan de kant zetten. Sterker nog, je kunt al je problemen oplossen zonder ook maar een idee te hebben wat er gaande is. Please try this at home.

Ihaleakala Hew Len

geeft al meer dan veertig jaar workshops en lezingen over Ho’oponopono in de hele wereld. Hij gaf onder meer lezingen voor de Verenigde Naties en Unesco. Tienduizenden mensen hebben zijn workshops bezocht.

Willem Vreeswijk

is hoofdredacteur van VVP, vakblad voor financieel adviseurs en initiatiefnemer van het New Financial Forum. Sinds 2009 geeft hij workshops over Ho’oponopono. Op verzoek van Hew Len heeft hij dit boek geschreven.

Drieluik over Ho’oponopono

Ho’oponopoono, het boek. De snelste, leukste en eenvoudigste weg naar God is het eerste deel van een drieluik, geïnspireerd op het eeuwenoude proces van Self I-Dentity through Ho’oponopono. Naast dit ‘theorieboek’ bestaat het drieluik uit de romans Het leven van Pua en De dood van Mia. Meer informatie: willem@willemvreeswijk.nl.

Meer informatie

Er is op internet veel informatie beschikbaar over Ho’oponopono, en vaak is de informatie niet juist of niet helemaal juist. Als je meer over het probleemoplossend proces wilt weten of als je wilt weten of er binnenkort een workshop in jouw buurt plaatsvindt, bezoek dan de officiële website Op YouTube vind je een aantal verhelderende interviews met Ihaleakala Hew Len.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>